Receptas sukurtas Alfo Ivanausko.
Jums reikės:
2 trumpavaisių agurkų
1 ryšulėlio svogūnų laiškų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 kuokštelio krapų
300 g SKONIO LINIJA korėjietiškų morkų
2 šaukštų sojų padažo
900 g ekologiško kefyro
1 šaukštelio baltojo vyno acto
Žiupsnelio cukraus
2 virtų kiaušinių
Gaminimo būdas:
- 1Agurkus supjaustykite arba pailgomis juostelėmis, arba kvadratėliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Suberkite į dubenį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
- 2Supjaustykite krapus, berkite į dubenį su pjaustytomis daržovėmis, viską išmaišykite. Dėkite korėjietiškas morkas, pilkite sojų padažą, kefyrą, baltojo vyno actą, berkite cukrų ir viską išmaišykite.
- 3Patiekite dubenėlyje, dėkite per pusę perpjautą kiaušinį. Puoškite krapų šakelėmis, apibarstykite juodaisiais pipirais.