ORANŽINIAI ŠALTIBARŠČIAI SU KORĖJIETIŠKOMIS MORKOMIS

Receptas

Receptas sukurtas Alfo Ivanausko.

Jums reikės:

  • 2 trumpavaisių agurkų


  • 1 ryšulėlio svogūnų laiškų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 1 kuokštelio krapų

  • 300 g SKONIO LINIJA korėjietiškų morkų

  • 2 šaukštų sojų padažo

  • 900 g ekologiško kefyro

  • 1 šaukštelio baltojo vyno acto

  • Žiupsnelio cukraus

  • 2 virtų kiaušinių

Gaminimo būdas:

  1. 1
    Agurkus supjaustykite arba pailgomis juostelėmis, arba kvadratėliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Suberkite į dubenį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
  2. 2
    Supjaustykite krapus, berkite į dubenį su pjaustytomis daržovėmis, viską išmaišykite. Dėkite korėjietiškas morkas, pilkite sojų padažą, kefyrą, baltojo vyno actą, berkite cukrų ir viską išmaišykite.
  3. 3
    Patiekite dubenėlyje, dėkite per pusę perpjautą kiaušinį. Puoškite krapų šakelėmis, apibarstykite juodaisiais pipirais.